15446

Lemvig Kammerkor består af ca 30 korsangere fordelt på 8 stemmer. Koret har eksisteret i knap 25 år, og mange af sangerne har været med i koret i mange år. Som følge af naturlig udskiftning er der også kommer nye friske stemmer til.  Optagelse i koret sker på baggrund af en stemmeprøve.

Koret mødes til korprøve hver anden uge på Lemvig Gymnasium. Kormedlemmerne forventes at indøve stemmer imellem korprøverne.

Ved siden af de almindelige korprøver har der været tradition for en korlørdag eller korweekend sommetider med en ‘fremmed’ instruktør.

En anden tradition er den årlige Nytårskur, samt uformelle sammenkomster i forbindelse med koncerter eller sæsonafslutninger.

Koret har en bestyrelse med 5 medlemmer, der sørger for rammerne. Der er altid kampvalg om posterne.

Er du interesseret i at synge i koret, skal du kontakte Benedicte Saurbrey!