Medlemmer
15446
page-template-default,page,page-id-15446,bridge-core-2.6.3,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Lemvig Kammerkor består af en flok entusiastiske korsangere, som synes klassisk kormusik har så meget at byde på. Vores repertoire leder os igennem årstiderne og højtiderne og spænder over flere århundrede i musikkens historie og kultur. Vi synger både verdslig musik og kirkemusik

Koret har eksisteret i mere end 25 år.  Nogle har været med fra starten, andre er kommet til undervejs. Alle er rutinerede korsangere.

Optagelse i koret sker på baggrund af en stemmeprøve.

Koret mødes til korprøve hver anden uge på Lemvig Gymnasium. Kormedlemmerne forventes at indøve stemmer imellem korprøverne.

Ved siden af de almindelige korprøver har der været tradition for en korlørdag eller korweekend sommetider med en ‘fremmed’ instruktør.

En anden tradition er den årlige Nytårskur, samt uformelle sammenkomster i forbindelse med koncerter eller sæsonafslutninger.

Koret har en bestyrelse med 5 medlemmer, der sørger for rammerne. Der er altid kampvalg om posterne.

 

Er du interesseret i at synge i koret, skal du kontakte Benedicte Saurbrey!