Repertoire
15461
page-template-default,page,page-id-15461,bridge-core-1.0.4,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Repertoire

Lemvig Kammerkor henter primært sit repertoire inden for den klassiske musikverden, gerne tilpasset den aktuelle årstid eller kirkehøjtid, ligesom vi også er lydhøre over for specielle ønsker fra arrangørerne.

Men især den danske og nordiske kormusik står vore hjerter nær, såvel den klassiske som den nyere musik. Inden for denne kategori synger vi musik af komponister som Knut Nystedt, Carl Nielsen, Otto Mortensen, Niels la Cour, Svend S. Schultz og Michael Bojesen.

Hertil kommer et varieret udbud af sange og salmer, der passer til årstiden. Men derudover prøver vi også kræfter med nogle af de store romantiske korkomponister, hvoraf vi som nogle af de mest slidstærke kan nævne Mendelssohn, Bruckner, Rheinberger og Rachmaninoff.